Image

Σε ποιον λειτουργεί


Η 1:1 Diet είναι ένα Πρόγραμμα που φτιάχνεις Εσύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι ευέλικτο, μπορεί να σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε εσένα και στον προσωπικό τρόπο ζωής σου. Άπλά ρίξε μια ματιά σε κάποιες από τις επιτυχημένες ιστορίες μας για να δεις πώς η ένας-προς-έναν υποστήριξη, τα προϊόντα αντικατάστασης γεύματος, και το ευέλικτο Πρόγραμμα δούλεψαν για αυτούς. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι σε κάποιες περιπτώσεις η δίαιτα μπορεί να μην είναι το σωστό για σένα, οπότε δες ποιοι δε πρέπει να κάνουν τη δίαιτα στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τώρα νιώθω ότι απλά ξύπνησα ένα πρωί και ήμουν πια αδύνατη, χωρίς να πεινάσω, χωρίς να απογοητευτώ, χωρίς να τα παρατήσω!

Στην εγκυμοσύνη βρέθηκα στο μαιευτήριο με 117kg. Μετά από πολλά προβλήματα κατάφερα και εγώ και ο μικρούλης μου να βγούμε σώοι!
Πλέον είχε γίνει επιτακτική ανάγκη να χάσω βάρος. Έφυγαν τα πρώτα 17 κιλά μετά τη γέννα και ξαναγύρισα εκεί που ήμουν μια ζωή.


Image
Image

Βελτιώθηκε ο σωματότυπός μου αλλά και ο μεταβολισμός μου! Πλέον τρώω φυσιολογικά και δεν παχαίνω!!!

Η έλλειψη του τσιγάρου αντικαταστάθηκε με το φαγητό. Έτρωγα περίεργες ώρες και η διατροφή μου ήταν εντελώς λάθος. Γλυκά, τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες και κορεσμένα λιπαρά και σιγά σιγά έφτασα στα 110 κιλά. Έτσι αποφάσισα να εμπιστευτώ την διατροφή και να τη δοκιμάσω.

Ήμουν πάντα γελαστή μα τώρα γελώ ακόμα πιο πολύ.

Kατάφερα να αυξήσω αρκετά τον όγκο μου και να ζυγίζω πολλά κιλάκια φτάνοντας το ρεκόρ των 85!
Την ίδια περίοδο ένας πολύ καλός μου φίλος είχε ήδη ξεκινήσει τη δίαιτα του Cambridge. Ήμουν συνειδητά αποφασισμένη και τα κατάφερα.
Πάρα πολύ απλά: Όλα επιτυγχάνονται αρκεί να το Θέλεις Πραγματικά!
Τέλος, τα κιλά που έχασα είναι τα μόνα που δεν θα ζητήσω από τον Αγ. Φανούρη να ξαναβρώ.

Image
Image

Τώρα πια το μήνυμά μου είναι "ευχαριστώ την Cambridge, γιατί αγάπησα τη ζωή και θέλω να τη ζήσω!!"

Η ζωή μου είχε γίνει δύσκολη λόγω της κατάστασής μου και μου φαινόταν άθλος να κάνω δίαιτα, παρόλο που γνώριζα ότι είμαι ένας ασθενής με μόλις 10 χρόνια ζωής.
Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα δυσκολία να περπατήσω, να αναπνεύσω, δυσκολευόμουν στον ύπνο και αισθανόμουν κουρασμένος.

Τέλος θα ήθελα να πω σε όλους ότι μπορεί το φαγητό να είναι μεγάλη απόλαυση αλλά η μεγαλύτερη απόλαυση είναι Η ΖΩΗ! και εγώ επιτέλους ΖΩ!!!

Όταν έφτασα τα 163 κιλά ο γιατρός μου είπε ότι είμαι υποψήφιος για έμφραγμα! Με την Cambridge έχασα 75 κιλά και οι εξετάσεις μου πλέον είναι ίδιες με ενός παιδιού.
Άλλαξε όλη μου η ζωή!
Image

Ποιός δεν πρέπει να κάνει την The 1:1 Diet

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου δεν πρέπει να ακολουθήσεις σε μια δίαιτα περιορισμένη σε θερμίδες όπως η The 1:1 Diet. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη The 1:1 Diet ή άτομα με διατροφική διαταραχή. Υπάρχει μια λίστα συνθηκών που μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τη The 1:1 Diet. Ένας Σύμβουλος θα μπορεί να σε συμβουλέψει με βάση τις δικές σου μοναδικές περιστάσεις, ακολουθώντας το Πρωτόκολλο της 1:1 Diet, εάν μπορείς να ακολουθήσεις ένα από τα Προγράμματά μας. Επομένως επικοινώνησε με τον τοπικό σου Σύμβουλο σήμερα για να μάθεις περισσότερα.

Ακολουθήστε μας

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan  -  Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια 18450  |  T: (+30) 212 213 4383 - (+30) 215 530 4088  |  email: info@cwp.gr

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Ltd δεν διεξάγει ή προβαίνει σε δοκιμές σε ζώα για οποιαδήποτε συστατικά ή τελικά προϊόντα.