Η διατροφή The 1:1 Diet, αρχικά γνωστή ως Τhe Cambridge Diet, κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος και να ζήσουν πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένες ζωές. 

Σε αντίθεση με άλλες δίαιτες, η The 1:1 Diet είναι μοναδική στο να παρέχει υποστήριξη ένας-προς-έναν μέσω Συμβούλου. Επιλέγουν το Πρόγραμμα σου, σε εμπνέουν και σε υποστηρίζουν σε όλο το ταξίδι σου. Οπότε μείνε στο Πρόγραμμα, απόλαυσε τα νόστιμα γεύματα μας, και σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τη διαφορά.


Image
Image
Τα γεύματά μας

Έχουμε ένα τεράστιο φάσμα γευστικών γευμάτων αποτελούμενο από shakes, μπάρες, σούπες, smoothies και σνακ που ταιριάζουν σε όλους. Όλα θερμιδικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι και γεμάτα γεύση.

Τα Βήματα...

Υπάρχουν 6 Βήματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις με τη σειρά, μπορείς να προχωράς ένα-ένα ή και να γυρίσεις πίσω! Ο Σύμβουλός σου θα σου εξηγήσει αυτά τα βήματα ώστε να μπορέσεις να προσωποποιήσεις το Πρόγραμμα σου και να καταφέρεις να το ακολουθήσεις πολύ εύκολα. 
Image
Image
Έλεγξε την έρευνα...

Η The 1:1 Diet είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι βοηθάει στην απώλεια βάρους. Η έρευνά μας έχει δημοσιευθεί από το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου και το British Medical Journal. Χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν (πολλοί από αυτούς Σύμβουλοι πια) αγαπούν να μιλούν για το πώς το μοναδικό διαιτητικό Πρόγραμμα τους έχει βοηθήσει να χάσουν βάρος.
Για ποιόν είναι κατάλληλη η
The 1:1 Diet
Για οποιονδήποτε με την επιθυμία και τη δέσμευση να χάσει βάρος που είναι πρόθυμος να εμπιστευτεί την 1:1 Diet και να μείνει πιστός στο Πρόγραμμα. Από εκείνους που θέλουν να αποβάλλουν κάποια επιπλέον κιλά μέχρι εκείνους που κοιτάνε να βελτιώσουν την υγεία τους μακροπρόθεσμα, η 1:1 Diet είναι αποδεδειγμένο ότι σας βοηθάει να χάσετε βάρος αποτελεσματικά και με ασφάλεια με την υποστήριξη του Συμβούλου σας.
Image
Άφησε τα στοιχεία σου να επικοινωνήσουμε μαζί σου...
Χρειαζόμαστε την περιοχή και τον τ.κ. σας, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας ο πλησιέστερος σε εσάς συνεργάτης μας.