Πώς λειτουργεί το The 1:1 Diet

Επίλεξε τον προσωπικό σου Σύμβουλο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να ακολουθήσεις το Πρόγραμμα μας και θα σου δώσει τα προϊόντα που χρειάζεσαι.

Συνέχισε την προσπάθεια με την υποστήριξη του Συμβούλου σου, και δες το βάρος σου να πέφτει.

Image

Πώς θα είναι;

Σε αντίθεση με άλλες δίαιτες, η 1:1 Diet είναι μοναδική στο να παρέχει υποστήριξη ένας-προς-έναν μέσω Συμβούλου. Επιλέγουν το Πρόγραμμα σου, μετά σε εμπνέουν και σε υποστηρίζουν σε όλο το ταξίδι σου. Οπότε μείνε στο Πρόγραμμα σου, απόλαυσε τα νόστιμα γεύματα μας, και σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τη διαφορά.

 

Image
Image

Τι θα τρώω

Διάλεξε από την ποικιλία των νόστιμων, διατροφικά ισοζυγισμένων αντικαταστάσεων γευμάτος. Ένδωσε σε ένα hearty porridge, ένα λαχταριστό μπολ spagghetti ή Thai noodles, ροφήματα, smoothies, σοκολατένια bites, και τόσα άλλα. Όλα θερμιδικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι και γεμάτα γεύση.

Πώς θα παίρνω την υποστήριξη;

Θα βλέπεις τυπικά το Σύμβουλό σου μια φορά την βδομάδα για να δεις τι έχεις καταφέρει, για μια ενημέρωση και να παραγγείλεις τα προϊόντα σου. Έχεις τα στοιχεία του για να επικοινωνείς και εκείνος θα είναι σε επαφή μαζί σου τακτικά με κλήσεις ή μηνύματα. Πολλοί Σύμβουλοι χρησιμοποιούν επίσης τα social media για να είναι σε επαφή με όσους τους εμπιστεύτηκαν. Είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν ως οι προσωπικοί προπονητές σου για να καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου, οπότε να είσαι σίγουρος ότι στηρίζεσαι πάνω τους αν κάπου δυσκολευτείς. Ξέρουν ακριβώς πώς να σε κρατήσουν στο σωστό δρόμο.

Image

Θα δουλέψει;

Η 1:1 Diet είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι ενθαρρύνει την απώλεια βάρους. Η έρευνά μας έχει δημοσιευθεί από το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου και το British Medical Journal. Χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν (πολλοί από αυτούς Σύμβουλοι πια) αγαπούν να μιλούν για το πώς το μοναδικό διαιτητικό Πρόγραμμα τους έχει βοηθήσει να χάσουν βάρος.

Image
Image

Είναι ασφαλές;

Απόλυτα. Η 1:1 Diet είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι παρέχει ασφαλώς όλη τη θρεπτική αξία που χρειάζεσαι, μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων με την υποστήριξη του Συμβούλου σου,για να σε βοηθήσει να φτάσεις τον στόχο σου. Υπάρχει τόσο πολλή έρευνα που το υποστηρίζει αυτό.

Για ποιον είναι (κατάλληλο);

Για οποιονδήποτε με την επιθυμία και τη δέσμευση να χάσει βάρος που είναι πρόθυμος να εμπιστευτεί την 1:1 Diet και να μείνει πιστός στο Πρόγραμμα. Από εκείνους που θέλουν να αποβάλλουν κάποια επιπλέον κιλά μέχρι εκείνους που κοιτάνε να βελτιώσουν την υγεία τους μακροπρόθεσμα, η 1:1 Diet είναι αποδεδειγμένο ότι σας βοηθάει να χάσετε βάρος αποτελεσματικά και με ασφάλεια με την υποστήριξη του Συμβούλου σας.

Πώς ξεκινάω;

Μη χάνεις χρόνο. Κάλεσε άμεσα ή στείλε μας email και θα βρούμε τον πλησιέστερο σύμβουλο σε εσένα.

Ακολουθήστε μας

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan  -  Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια 18450  |  T: (+30) 212 213 4383 - (+30) 215 530 4088  |  email: info@cwp.gr

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Ltd δεν διεξάγει ή προβαίνει σε δοκιμές σε ζώα για οποιαδήποτε συστατικά ή τελικά προϊόντα.