Επιστημονικά βασισμένα
Υποστηρίζεται από έρευνα


Η 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι αποδεδειγμένα βάσει έρευνας ασφαλής και αποτελεσματική. Δες τις μελέτες εδώ.

Image

Η ιστορία

Η 1:1 Diet ιδρύθηκε από τον Dr Alan Howard τη δεκαετία του 1960. Ήταν ένας από τους γνήσιους πρωτοπόρους της έρευνας για την παχυσαρκία και ιδρυτής του Διεθνούς Περιοδικού της Παχυσαρκίας. Πέρασε 50 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, στο μεγαλύτερο μέρος, στην ερευνά για τη βέλτιστη δίαιτα απώλειας βάρους.
Τα τελευταία 35 χρόνια έχουν δημοσιευθεί δεκάδες μελέτες σχετικά με τις βασικές συνιστώσες της 1:1 Diet, την ένας-προς-έναν υποστήριξη, τα προϊόντα και το Πρόγραμμα, αποδεικνύοντας με συνέπεια την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Ελέγξτε τα παρακάτω:

Έρευνα ορόσημο για τον διαβήτη

Πρόσφατα, η μελέτη DiRECT, με βάση τα προϊόντα και το Πρόγραμμά μας, έχει αλλάξει τον τρόπο που οι γιατροί και οι διαιτολόγοι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται για την αντιστροφή του διαβήτη. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έρευνα εδώ.

Τεράστια πιλοτική μελέτη του NHS με βάση το πρόγραμμά μας

Βάσει των απίστευτων αποτελεσμάτων του DiRECT, το NHS και ο οργανισμός διαβήτη του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν φτιάξει μια πιλοτική μελέτη για την ύφεση του διαβήτη τύπου 2 σε 5000 ασθενείς.

Μεγαλύτερη Μελέτη Πρόληψης Διαβήτη

Τα προϊόντα και το Πρόγραμμά μας χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στη μεγαλύτερη, πολυεθνική μελέτη πρόληψης του διαβήτη.

Οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την 1:1 Diet

Όλες οι παραπάνω μελέτες είχαν ως αποτέλεσμα απώλεια βάρους πάνω από 10 κιλά και στην πρόσφατη μελέτη απώλειας βάρους DROPLET, τα άτομα έχασαν και πάλι περισσότερα από 10 κιλά και βελτίωσαν πολλαπλά τους δείκτες υγείας τους.
Όσοι έλαβαν μέρος στην έρευνα, ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι με το πρόγραμμα διατροφής που το 62% συνέχισε την 1:1 Diet με δικά τους έξοδα στο τέλος της μελέτης.


Γιατί να μην ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες από τις άλλες έρευνες που έχουμε;

 

 

a1Η μάχη των γλυκαντικών - είναι μερικά γλυκαντικά καλύτερα από άλλα;

Αυτή η μελέτη δείχνει ότι η σουκραλόζη (το γλυκαντικό χαμηλής θερμιδικής αξίας που χρησιμοποιούμε) οδηγεί σε καλύτερη αλλαγή στο σωματικό βάρος, σε σύγκριση με το εκχύλισμα ασπαρτάμης, σακχαρίνης και στεβιάς.

 

a2

Μια άλλη μελέτη αποδεικνύει ότι λειτουργεί πραγματικά!

Μια μείζων δοκιμή έχει αποδείξει ότι ένας συνδυασμός προγραμμάτων Total Diet Replacement (TDRs) και υποστήριξης one-to-one θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους από τη συνήθη διαδρομή φροντίδας του NHS.

a3

Δημοσίευση μεγάλης έρευνας!

Το Συνέδριο Διαβήτη Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες έρευνες χρησιμοποιώντας νόστιμα (και θρεπτικά) προϊόντα που κατασκευάζονται από εμάς!

Επίλεξε τον προσωπικό σου Σύμβουλο για υποστήριξη ενώ ακολουθείς το Πρόγραμμά μας.

Ακολουθήστε μας

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan  -  Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια 18450  |  T: (+30) 212 213 4383 - (+30) 215 530 4088  |  email: info@cwp.gr
Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Ltd δεν διεξάγει ή προβαίνει σε δοκιμές σε ζώα για οποιαδήποτε συστατικά ή τελικά προϊόντα.