Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποκαλύπτει...

Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποκαλύπτει...

..ότι λειτουργεί πραγματικά!

Μια μείζων δοκιμή έχει αποδείξει ότι ένας συνδυασμός προγραμμάτων Total Diet Replacement (TDRs) και υποστήριξης ένας-προς-έναν (one-to-one) θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους από τη συνήθη διαδρομή φροντίδας του NHS.

 

Επιπλέον, η μελέτη έδειξε ότι τα TDRs είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος, με τη σημαντική αυτή απώλεια να συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι και για ένα χρόνο.

Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή έχασαν κατά μέσο όρο μιάμιση πέτρα στη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Ο δικός σας Σύμβουλος διατροφής και η υποστήριξή του είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το πιο έξυπνο κομμάτι

Είσαι στην επιστήμη σου; Εδώ είναι τα γεγονότα:

- Η έρευνα περιελάμβανε 278 ενήλικες, οι οποίοι είχαν ΔΜΣ άνω των 30.

- Οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος τυχαία στο Πρόγραμμα The 1:1 Diet, αντικατέστησαν τα συνηθισμένα τρόφιμά τους με τα προϊόντα The 1:1 Diet, που παρείχαν περίπου 810 kcal ανά ημέρα για οκτώ εβδομάδες, ακολουθούμενη από μια προσεκτικά διαχειριζόμενη επανάλληψη τεσσάρων εβδομάδων. Μετά από αυτό, οι ασθενείς έλαβαν ένα προϊόν την ημέρα για 24 εβδομάδες για να βοηθήσουν στη διατήρηση του βάρους τους.

- Τους δόθηκε επίσης εβδομαδιαία στήριξη ενός-προς-ένα, με επίκεντρο τον καθορισμό στόχων, την επίλυση προβλημάτων, την ενθάρρυνση και τη διαβεβαίωση και την προετοιμασία για τη συντήρηση βάρους, από έναν διατροφολόγο μας Αυτή η υποστήριξη ήταν εβδομαδιαία για τις πρώτες 12 εβδομάδες και στη συνέχεια μηνιαία έως και 24 εβδομάδες.

- Η δοκιμή ήταν γνωστή ως DROPLET (Doctor Referral of Overweight People to Low Energy Treatment)

- Η δοκιμή διεξήχθη από την καθηγήτρια Susan Jebb, τον καθηγητή Paul Aveyard και τον Δρ Nerys Astbury στο τμήμα Nuffield των επιστημών υγείας της πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.


Ορισμένα άτομα μεταμορφώνονται σχεδόν πέρα ​​από τη φαντασία

λόγω μεγάλων απωλειών βάρους και βελτιωμένης ποιότητας υγείας

Καθηγητής Anthony Leeds, προηγούμενος ιατρός διευθυντής της The 1:1 Diet

Ο καθηγητής Anthony Leeds, πρώην ιατρός διευθυντής της The 1:1 Diet, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα του DROPLET ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

"Η δοκιμή DROPLET δείχνει ότι αυτός ο τρόπος απώλειας βάρους, ο οποίος θα μπορούσε να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τους παχύσαρκους ανθρώπους, μπορεί να παραδοθεί με ασφάλεια και επιτυχία σε μια κοινότητα σε συνεργασία με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές.

"Ορισμένα άτομα μεταμορφώνονται σχεδόν πέρα ​​από τη φαντασία με μεγάλες απώλειες βάρους και βελτιωμένη ποιότητα υγείας. Αυτές οι απώλειες βάρους είναι μεγαλύτερες από το συνηθισμένο και ιδιαίτερα ελκυστικές για βαριά άτομα. . . συχνά αισθάνονται καλύτερα μετά από μόλις μια εβδομάδα περίπου. Μπορούν να κοιμούνται καλύτερα, να κινούνται πιο εύκολα και να έχουν μικρότερο πόνο στις αρθρώσεις. Στην πραγματικότητα, έχουμε κάποιες αποδείξεις ότι η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη μετά από μια απώλεια λίπους. "


Email