Γίνε Σύμβουλος

Θέλεις μια δουλειά που κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και υγιείς; Αυτή είναι η... The 1:1 Diet!

Image

Να είσαι ο προϊστάμενος του
εαυτού σου, να επιλέξεις τις δικές
σου ώρες και να κάνεις κάτι που
πραγματικά κάνει τη διαφορά

Τι κάνει έναν καλό Σύμβουλο;

  • Να είσαι συζητήσιμος, προσιτός και καλός ακροατής

  • Να είσαι σούπερ υποστηρικτικός

  • Να έχεις πάντα χρόνο να στηρίξεις όσους σε εμπιστευτούν

  • Να προσπαθείς πάντα πάντα να αναδεικνύεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά και όσων έρχεσαι σε επαφή
Image
Image

Γίνε αφεντικό του εαυτού σου

Θα έχεις όλη την ελευθερία και ευελιξία να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, και μαζί με τα «3Π» (το λαμπρό Πρόσωπο, τα Προϊόντα και Πρόγραμμα της 1:1 Diet θα κάνεις την επιχείρησή σου να πετάξει. Θα είσαι σε θέση να επιλέξεις τις ώρες εργασίας και να κάνεις όσες διακοπές θέλεις, ακούγεται cool έτσι; Εμείς θα είμαστε εκεί, να σε υποστηρίξουμε και να σου δώσουμε συμβουλές. Επιπλέον, η εταιρεία θα σου δώσει όλα τα υλικά κατάρτισης και μάρκετινγκ που πρέπει να έχεις για να ξεκινήσεις. Δεν υπάρχει κόστος επένδυσης και δεν υπάρχει περιορισμός στο δυνητικό σου εισόδημα.

 Εκπαίδευση και Υποστήριξη

Για να γίνεις Σύμβουλος, πρώτα πρέπει να βρείς κάποιον ο οποίος είναι ήδη Σύμβουλος. Αυτός θα σε πάρει κάτω από την ομπρέλα του και θα σου δείξει τον τρόπο ώστε να γίνεις και εσύ ένας λαμπρός Σύμβουλος της 1:1 Diet.
Στη συνέχεια θα κληθείς να παρακολουθήσεις τις ημέρες κατάρτισης και να ολοκληρώσεις το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Συμβούλους.
Οι ημέρες κατάρτισης είναι γεμάτες με πληροφορίες. Θα μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το κλειδί της επιτυχίας μας, τα 3 «Π», τα πρόσωπα, τα Προϊόντα και το Πρόγραμμα της 1:1 Diet.

Επίσης, θα σε καθοδηγήσουμε στο Μονοπάτι της Επιτυχίας, με υποστήριξη και συμβουλές τόσο για την εκκίνηση, όσο και για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Image

"Λατρεύω να βοηθάω τους ανθρώπους... με αυτή τη δουλειά, όσους περισσότερους ανθρώπους βοηθώ, τόσο πιο επιτυχημένος γίνομαι. Είναι μια σχέση κερδοφόρα και από τις 2 πλευρές"

Τι είναι η άμεση πώληση;

Η 1: 1 Diet προσφέρει μια ανταγωνιστική ευκαιρία άμεσης πώλησης. Μπορείς να κερδίσεις χρήματα τόσο από την πώληση των Προϊόντων όσο και από οικοδόμηση της δικής σου ομάδας Συμβούλων.

Η εταιρεία σου παρέχει πολλές ευκαιρίες κατάρτισης καθώς αναπτύσσεις την επιχείρησή σου και είναι πάντα δίπλα σου εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Θα είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, αλλά ποτέ δεν θα είσαι μόνος!

 

“Το να είμαι Σύμβουλος για πάνω από 5 χρόνια, μου έδειξε ποια είναι η πραγματική ικανοποίηση από την εργασία. Είμαι ο προϊστάμενός μου, δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, αλλά ταυτόχρονα έχω μια φανταστική ομάδα φίλων Σύμβουλων, μια θαυμάσια ομάδα, δική μου, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την εταιρεία. Δεν υπάρχουν πολλές δουλειές με τέτοια ευελιξία.

Το CWP μου έδωσε μια καριέρα που αγαπώ απόλυτα."

 

Liz Hancock, Σύμβουλος διατροφής 1:1

 

FAQs

Πως μπορώ να βρώ έναν ομαδάρχη για να ξεκινήσω

Εάν δεν έχεις ήδη ένα Σύμβουλο επικοινώνησε με τα κεντρικά της εταιρείας.

Έχετε ακόμα απορίες για να γίνετε
Σύμβουλος;

Ακολουθήστε μας

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan  -  Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια 18450  |  T: (+30) 212 213 4383 - (+30) 215 530 4088  |  email: info@cwp.gr

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Ltd δεν διεξάγει ή προβαίνει σε δοκιμές σε ζώα για οποιαδήποτε συστατικά ή τελικά προϊόντα.