58

Γενικές Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η Cambridge Diet, είναι διαφορετική η The 1:1 Diet;

Λοιπόν είναι απλό ... είμαστε εμείς!

Η Cambridge Diet ήταν η αρχική ονομασία μας όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το 1984. Μπορεί να μας γνωρίζετε και ως Cambridge Weight Plan. To 2020, ανανεωθήκαμε και αλλάξαμε απλά όνομα σε The 1: 1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ενώ έχουμε προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να ψάχνουν και να αναφερονται σε εμάς ως The Cambridge Diet.

Είμαστε διαφορετικοί απ’ ότι στη δεκαετία του '80, αλλά μόνο επειδή έχουμε κάνει άλματα, και συνεχώς εξελίσσουμε μια σειρά προϊόντων και ένα φανταστικό νέο εμπορικό σήμα. Έχουμε ακόμα τα ευέλικτα βήματα και τους υπερ-υποστηρικτικούς Συμβούλους που είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους απώλειας βάρους σου, μεγάλους ή μικρούς!


Θές να μάθεις περισσότερα; Απλά δες στο site μας το "Πώς λειτουργεί", το blog μας για σούπερ νόστιμες συνταγές, και τις ιστορίες των διαιτώμενών!

Υποστήριξη ένας-προς-έναν

Πώς θα βρεις τον κατάλληλο Σύμβουλο;

Πάρε μας τηλέφωνο, στείλε μας email ή στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, πες μας την περιοχή σου και εμείς θα σε κατευθύνουμε ώστε να βρεις τον Σύμβουλο που είναι κοντά σου.

Τα Προϊόντα

Πόσο υγιεινά είναι τα Προϊόντα The 1:1 Diet;

Όλα τα προϊόντα The 1:1 Diet έχουν κατασκευαστεί από ειδικούς διατροφολόγους και έχουν μελετηθεί από ανεξάρτητους επιστήμονες, σε πολλαπλές κλινικές δοκιμές, για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. Παρέχουν όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου και ταυτόχρονα ειναι νόστιμα!

Γίνε Σύμβουλος

Ποια είναι τα οφέλη του να είσαι Σύμβουλος;

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη όταν έχεις τη δική σου επχείρηση και γίνεσαι το αφεντικό του εαυτού σου:

- Ελευθερία να επιλέγεις τις δικές σου ώρες εργασίας

- Περισσότερο χρόνο για να περάσεις με την οικογένειά σου

- Ευελιξία να κάνεις διακοπές όποτε θέλεις

- Κερδίζεις αρκετά χρήματα για να εξοφλείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις για τη συνταξιοδότησή σου

- Βοηθάς άλλους να αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και υγιείς

Ακολουθήστε μας

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan  -  Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια 18450  |  T: (+30) 212 213 4383 - (+30) 215 530 4088  |  email: info@cwp.gr

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Ltd δεν διεξάγει ή προβαίνει σε δοκιμές σε ζώα για οποιαδήποτε συστατικά ή τελικά προϊόντα.