Το DiRECT έχει αποδείξει ότι είναι δυνατόν να τοποθετηθεί ο διαβήτης τύπου 2 σε ύφεση χρησιμοποιώντας ένα Πρόγραμμα διαχείρισης βάρους με βάση τη διατροφή χαμηλών θερμίδων. (Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα που η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan κάνει.)

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των διαιτώμενων που έχασαν πάνω από 10 κιλά στο πρόγραμμα είχαν βάλει τον διαβήτη σε ύφεση.

Πολύ εντυπωσιακό! Είμαστε σίγουρα περήφανοι για αυτά τα αποτελέσματα!

Ο καθηγητής Anthony Leeds, Ιατρικός Διευθυντής στη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, δήλωσε: "Είναι υπέροχο να δούμε περαιτέρω στοιχεία ότι ο διαβήτης τύπου 2 μπορεί να αντιστραφεί μέσω σημαντικής απώλειας βάρους. Αυτό ακολουθεί μια άλλη έκθεση που δείχνει τα προγράμματα Total Diet Replacement, σε συνδυασμό με την υποστήριξη ενός-προς-ένα (one-to-one), είναι ένας αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος για να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα.

«Έχουμε δει εκατοντάδες ανθρώπους στο Πρόγραμμά μας να αντιστρέφουν με επιτυχία τον διαβήτη Τύπου 2, διατηρώντας ακόμα την απώλεια βάρους τους. Αυτό γίνεται μέσα από ένα απλό Πρόγραμμα προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και από την υποστήριξη ένας-προς-έναν από τον δικό σας Σύμβουλο. "

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

https://www.diabetes.org.uk/Research/Research-round-up/Research-spotlight/Research-spotlight-low-calorie-liquid-diet
https://www.dailymail.co.uk/health/article-6777349/Low-calorie-diet-reverse-Type-2-diabetes-two-years.html

https://www.bbc.co.uk/news/health-47456418

https://www.thetimes.co.uk/article/soup-and-shake-diet-shown-to-reverse-type-2-diabetes-wwfgxbrt6

https://www.express.co.uk/life-style/health/1098442/type-2-diabetes-diet-weight-loss-plan-trial-food-remission


Γιατί είμαστε τόσο ξεχωριστοί

Έχουμε τα 3Π μας. Τα Προϊόντα μας (τα οποία η έρευνα δείχνει ότι πραγματικά δουλεύουν) και το Πρόγραμμά μας. Αλλά το πιο σημαντικό, έχουμε τα Πρόσωπά μας ... Οι Σύμβουλοι που υποστηρίζουν τους διαιτώμενούς τους σε κάθε στάδιο του ταξιδιού απώλειας βάρους τους. Οι Σύμβουλοι είναι το τελικό μαγικό συστατικό για μια πραγματικά επιτυχημένη διατροφή.

Diabetes UK

Το Συνέδριο για τον Διαβήτη του Ηνωμένου Βασιλείου δημιουργήθηκε για επαγγελματίες υγείας, ειδικά για εκείνους που διαδραματίζουν ρόλο στη διάγνωση και / ή θεραπεία ή συμβολή στη θεραπεία του διαβήτη και των άλλων συνθηκών υγείας που σχετίζονται με αυτό.

Αυτή η νέα ενημερωτική έκδοση (η οποία πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των προϊόντων που έχουμε κάνει) θα παρουσιαστεί στη διάσκεψη. Μοιράζονται επίσης κάποια νέα αποτελέσματα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των προϊόντων μας στην αναστροφή του διαβήτη.

Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις στη διάσκεψη από πολλούς κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο σχετικά με τον διαβήτη, την παχυσαρκία και τις μεταβολικές παθήσεις, τον τρόπο εμφάνισης αυτών των καταστάσεων και τον τρόπο θεραπείας τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν τις σκέψεις τους και να μοιραστούν τις γνώσεις τους με 3000 άλλους ειδικούς και επαγγελματίες του διαβήτη και να μελετήσουν τα αποτελέσματα πάνω από 500 νέων μελετών σχετικών με το διαβήτη.