Γιαννακόπουλος Ηρακλής

Γιαννακόπουλος Ηρακλής

Ονομάζομαι Ηρακλής Γιαννακόπουλος και είμαι 36 ετών. Αρκετά χρόνια ζύγιζα 197 κιλά και στο περιβάλλον μου με παρότρυναν πώς πρέπει να κάνω κάτι.
Η ζωή μου είχε γίνει δύσκολη λόγω της κατάστασής μου και μου φαινόταν άθλος να κάνω δίαιτα, παρόλο που γνώριζα ότι είμαι ένας ασθενής με μόλις 10 χρόνια ζωής.

Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα δυσκολία να περπατήσω, να αναπνεύσω, δυσκολευόμουν στον ύπνο και αισθανόμουν κουρασμένος.

 

Με την παρότρυνση του φίλου μου Σάκη πήρα τη μεγάλη απόφαση να γίνω ο μυθικός Ηρακλής και να ξεκινήσω το πρόγραμμα διατροφής της Cambridge.
Πέρασα από το λιοντάρι της Νεμέας, τα άλογα του Διομήδη και τους υπόλοιπους άθλους!!!

Ο άθλος δεν ήταν η διατροφή Cambridge, που με χαρά προετοίμαζα και απολάμβανα τις υπέροχες γεύσεις που μου κάλυπταν και την ανάγκη για γλυκό, αλλά
ο ίδιος μου ο εαυτός που είχε συνηθίσει να τρέφεται με μεγάλες ποσότητες ανθυγιεινού φαγητού σε ακατάλληλες ώρες.

Αρκετές φορές είχα συναισθηματική πείνα κυρίως με τον φόβο ότι ίσως δεν φθάσω μέχρι το τέλος, με διάφορους γύρω μου να μου λένε ότι δεν θα τα καταφέρω.

Η επιθυμία μου να φτάσω το στόχο μου και η θεαματική μου απώλεια με έκαναν να είμαι δυνατός χωρίς ατασθαλίες και χωρίς να λέω ότι δεν μπορώ!! Όσο πέρναγε
ο καιρός άλλαζε η καθημερινότητα μου και τα ρούχα μου, κινούμαι εύκολα και απολαμβάνω τη ζωή. Βλέπω την αποδοχή της προσπάθειας μου από την οικογένειά μου
και τους φίλους μου.

Θα ευχαριστώ για πάντα τη σύμβουλο μου Δέσποινα Βαρκάρη που με την αμέριστη υποστήριξη της στις εβδομαδιαίες συναντήσεις και με συνεχή ενθάρρυνση,
με ενδυνάμωσε στο να γίνω καπετάνιος της διατροφής μου και να αποφεύγω τις διατροφικές φουρτούνες με αποτέλεσμα να έχω απαλλαγεί έως τώρα από 97 ολόκληρα κιλά!

Πριν: 197 Κιλά
Μετά: 100 Κιλά

Τώρα πια το μήνυμά μου είναι «ευχαριστώ την Cambridge, γιατί αγάπησα τη ζωή και θέλω να τη ζήσω!!»


Email